El Revers
del món contemporani

 

Com llegir El Revers

El millor que podeu fer és imprimir aquestes instruccions, que us seran útils, sobretot per estalviar temps, telèfon, etc. Per imprimir, cal anar al menú Arxiu (o File) del vostre browser i seleccionar l'opció corresponent.

1. El Revers publica tres volums l'any, però els volums són oberts, és a dir que s'hi van incorporant articles sense una periodicitat determinada.

2. El més còmode és inscriure's a la llista de distribució (prement el link "Inscripció" que hi ha en el marc esquerre) per rebre un missatge per e-mail informant dels nous articles que es van publicant (volum, autor, tema, abstract).

3. Si un article us interessa, podeu obrir-lo i, quan estigui del tot carregat, desconnectar de la xarxa per llegir sense presses. Una altra possibilitat, es anar al menú Arxiu (o File) i seleccionar "Guardar com". Per fer-ho encara millor, si prèviament heu posat una carpeta en un lloc accessible, per exemple amb el nom Revers, podeu anar guardant tots els articles que vulgueu. Recordeu que cada article és una pàgina o fitxer htm.

4. En cas que vulgueu consultar tranquil.lament tots els articles, o imprimir-los, el més còmode és demanar una còpia (del volum) en format Word 7, que us arribarà per e-mail. Només cal que aneu al link corresponent, en la primera pàgina de cada volum, el qual dona accés a un formulari.

5. Les vostres observacions, comentaris, crítiques, etc., podeu fer-les de dues maneres. Una és anar al link "debat" de cada volum i fer la vostra aportació, que es publicará automàticament. L'altra és enviar un e-mail mitjançant el link "e-mail" que hi ha en el marc esquerre. No confondre les dues opcions.